Espais i Jardins

 

Espais, salons i jardins restaurant La Pedrera

Petits o grans casaments.Totes les celebracions tenen cabuda a La Pedrera!

Jardins d'aperitiu i carpa

En aquest espais exterior consta d'una zona ajardinada on se serveix l' aperitiu i una zona de bar i terrassa. L' aperitiu de la vostra celebració ha de ser un espectacle amb un ambient distès i agradable. És per això que hem preparat un muntage diferent per aquest moment. Dins els jardins de la Pedrera l' aperitiu sensacions és un nou concepte on els espais creats i amb bufets temàtics et transportaran al mercat, a la granja, a la platja ....

 

Disposem de dos salons per a casaments depenent del nombre dels vostres convitats:

El saló de les voltes, amb capacitat fins  a 50 comensals, és apte per a celebracions íntimes o bé  per als qui vulguin celebrar la cerimònia civil a l'interior.El saló de les voltes disposa de l'encant de ser un espai recollit i reservat en el qual la imponent presència dels materials nobles i les magnífiques vistes als jardins us farran sentir en un ambient molt acollodor.

El saló Pedrera, amb capacitat fins a 200 convidats, és el lloc idoni per enllaços més grans .Elegant i majestuós, envoltat de la calidesa de la fusta i amb molta lluminositat.

Tots dos salons estan totalment equipats amb la tecnologia i recursos que la vostra celebració necessiti:pantalles, projectors, micros, música, barra, llums,... tot preparat per al que hàgiu imaginat per als vostre enllaç.

A l'exterior us rebran 3.000 m2 de jardins amb espais reservats per a cadascun dels esdeveniments que inclouen els enllaços al restaurant La Pedrera:

Una gran carpa blanca reunirà als vostres familiars i amics per a donar la benvinguda als nuvis sota la màgia dels efectes piromusicals.

El jardinet dels nuvis  acull l'espai idoni per a les cerimònies civils íntimes a l'exterior: els petits espais causen grans sensacions!

El jardí dels mosaics és la zona on s'hi celebren les cerimònies d'enllaç : acollidor i amb gran capacitat per a rebre tots els convidats .Aquest espai rep l'honor de veure entrar els nuvis per una gran catifa vermella fins al balancí nupcial. Les voltes centrals  obsequien als convidats amb un aire magestuós i juntament amb  els colors i efectes  piromusicals fan que  moment de l'enllaç  sigui un record únic.

Al parc infantil els més petits podran passar la vostra celebració d'una manera molt aventurera amb els engronxadors, el tobogan i el castell del rei. Ho podran completar amb la resta de zones ajardinades , on podran jugar a totes les activitats i tallers que la monitora els organitzarà.

 

 

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo