Monitors Infantils Gratis

La Pedrera es un restaurant amb monitors infantils gratuits els caps de setmana de 13:00h a 17:00h.

Els pares menjaràn tranquils i els nens disfrutaràn com mai.

Restaurant La Pedrera per anar amb Nens- Servei gratuit de Monitors Infantils

A la Pedrera s'ha tingut també en compte les inquietuds i necessitats dels gourmets més petits i per aixó, per completar la carta per a nens que s'ha fet especialment dedicada a ells.

s'ha destinat un espai exterior per a jugar abans i després dels àpats:Un parc amb engronxadors, sorral, cuineta i caseta per als més petits i un camp de futbol per als més grans. Els dos espais disposen de material complementari que es pot demanar al personal de la Pedrera qualsevol dia de la setmana: pilotes, pales, rasclets, camions, nines etc.

Però el que suposa més novetat és el servei de monitora de jocs que hi ha els dissabtes i diumenges, totalment gratuita de 13h a 18h.

La monitora s'encarrega no tan sols de vetllar per la seguretat dels nens i nenes que es volen quedar a la zona infantil sinó també de jugar amb ells i acompanyar-los a taula quan el plat està a punt i recollir-los de nou quan ja han acabat l'apat, cosa que suposa una gran tranquilitat tant pels nens com pels pares amb possibilitat de fer sobretaula sense presa.

AH! Proveu també de refrescar-vos o beure a la font que s'hi ha construit també pensant en els nens a prop de la zona infantil.

Per a l'hivern o dies plujosos la zona infantil es trasllada a l'interior, on habilitarem una zona reservada que permet de jugar com si estiguessin a les carpes.

Si la vostra celebració és una reunió familiar, comunió o grup,la monitora s'ocuparà també de donar dinar als vostres nens i així els adults podreu disfrutar també de les activitats que us farà la monitora per a adults.

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo