La Carta del restaurant La Pedrera a Canyelles

Carta amb preu mig de 30,00€
Especialitat amb carns a la pedra
Carta Vegetariana
Carta per a cel.líacs
Carta infantil
Postres artesanals
Vins D.O. de la nostre terra

LA CARTA DEL RESTAURANT LA PEDRERA A Canyelles.

Qualitat a bon preu amb filosofia Slow Foot, és a dir, respectuosos amb els productes de temporada i els seus temps de producció: tant a la carta de plats, com de postres i també a la de vins, amb autèntics descobriments de les D.O.de la nostra terra.

Al Restaurant La Pedrera, cuina per a tothom amb plats més tradicionals (esqueixades, cargols a la llauna,graellada de verdures..), més agoserats (xupa-xups de filo,carn i formatge o macarrons de xocolata amb gambes i cloïses) i carta infantil.

També carta per a cel.líacs , vegetarians i postres aptes per a diabètics. La nostre especialitat són les carns a la pedra amb degustació de filets d’astrus, bisó, cèrvol, cangur, magret,filets i entrecots de vedella.El cruixent de peus de porc amb gambes o els canalons d’ànec amb foie faran les delícies dels nostres començals.

Els postres et sorprendrant, molt artesanals incloent carpaccios de fruites amb gelats, el pecat de la Pedrera (una petita degustació de tres postres), massinis i sachers fetes per la nostra cuina.

Especialitat en Carns a la Pedrera

Al Restaurant La Pedrera especialistes en carns a la pedra. Res com assaborir uns filets d'estruç, de cèrvol, de cangur, de magret d'ànec, de vedella,...

Totes fetes al punt desitjat i elaborades per cada comensal, i que es poden acabar d'arrodonir amb un bouquet de salses al roquefort, a la frambuesa, amb un confit de tomaquet o senzillament amb una mica de parmesà.

Cal destacar la nostra degustació de carns a la pedra, on li proposem un tast de cadascuna de les nostres varietats.

 

 

La Nostra Carta De postres d'elaboració Propia

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo