Festes Tematiques

La Pedrera

 

Festa Temàtica de la gala dels Òscars

Passejar per la catifa vermella convertit en estrella de Hollyvood amb música i complements per immortalitzar escenes mítiques de pel•lícules conegudes.

Celebracions, reunions d’amics o d’empresa qualsevol excusa és bona per gaudir de les festes temàtiques de La Pedrera.

Si vols gaudir d'una festa especial i gens tradicional hem preparat la gala dels Òscars de Hollywood que farà que la celebració sigui especial i inoblidable. Un muntatge audiovisual preparat sols per als teus convidats farà que des de l'arrivada fins la festa final estigui carregada d'emocions variades.

De què va Això?

La Festa de gala dels Òscars de Hollywood és una festa temàtica que serveix com a complement per a la teva festa, sigui una reunió familiar, un aniversari o per a qualsevol ocasió.

Es tracta de disfressar als teus convidats de diversos personatges de pel.licules conegudes amenitzat amb un muntatge audiovisual on es projectaran fons de les pel.lícules i la música. Els teus convidats gaudiran d'un muntage únic en un entorn de festa.

Catifes vermelles, un espai habilitat per disfressar-se, tot el material necessari, òscars de 2 metres, música i llums convertiran la Pedrera en un entorn Hollybudiense.

Aquesta festa es realitzarà en començar el ball, que s'inclourá 1:30 de DJ extra, per tal poder dur a terme la festa. S'anirà realitzant durant tot el ball.

A més no podia faltar, un fotògraf per a vosaltres que farà el reportatge del moment. Les fotos fetes es projectaran en la pantalla gran durant el ball i s'entregaran en finalitzar amb un DVD en format digital.

El que passi després al facebook ja serà cosa teva.

Com puc contractar la Gala dels ôscars?

La Gala dels Òscars és un complement per al teu dinar o sopar de grup, només necessites triar el menú que més t'agradi en el qual et reservarem un saló privat per a tu i els teus convidats. Siguen l' única petició que els grups siguin com a mínim 20 comensals adults.

Quin preu té?

La gala dels Òscars es pot contractar per 200€ amb l'Iva inclòs, que es pagarà com a suplement independent del nombre de persones que sigueu. Quans més siguem, mes riurem.

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo