Celebracions a La Pedrera 

  

Celebracions de Grup, escollir la pedrera és divertir-se

A la Pedrera ho tenim tot preparat per qualsevol tipus d'esdeveniment, ja siguin festes temàtiques, aniversaris, comiats de solter com trobades d'amics o familiars.

Sigui el motiu que sigui, el que nosaltres proposem és passar un dia inoblidable, on  no solament el menjar sigui el que ens distingeixi, sinó també l'amenització de  la vetllada durant tot l'àpat i  amb la possibilitat de gaudir dels nostres jardins d'una manera divertida.

Triant qualsevol dels nostres menús de grup i siguent un mínim de 20 persones adultes ,podreu gaudir de tots els nostres serveis inclosos per a grups.

Abans de l'apat començarem amb una competició de tir a l'arc, una activitat divertida tan per adults com per nens (els quals faran l'activitat amb material adequat a la seva edad).

Sempre amb personal impulsor per a les activitats, i per els nens servei de monitora infantil que s'ocupara durant tot el dia que proposar activitats per als més petits amb l'objectiu que ells disfrutin i  els pares puguin disfrutar tranquil.lament de la festa.

El dinar es realitzara en un saló privat adequat al nombre de començals que sigueu i sempre ambientat amb musica durant tot l'àpat.

Una vegada finalitzat, seguirem una mica amb la gresca i tenin 1 hora i mitja de ball amb Dj gratuit; també durant aquest temps es proposen diverses activitats per tal d'animar la festa, tals com concurs de sing star, coreografies i molt més.

Els salons estan adequats amb musica, llums de festa, altaveus, micros, projector per a realitzar les activitats proposades i si es necesites per tal de passar algún video que porteu des de casa.

 Millor impossible !!! per a passar un dia genial amb la vostra familia o amics.

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo