Casaments amb encant

A La Pedrera ho tenim tot preparat per a que el dia de les vostres noces sigui el mes especial.

Noces d'Or i Argent

HOMENATGE ALS VOSTRES 50 ANYS DE CASATS

Tot i que ja han passat 50 anys, els vostres cors segueixen amb la il.lusió de compartir amb la família i els amics tot l’amor que sentiu l’un per l’altre. Amor en majúscules , amor veritable, del que perdura....I diuen els entesos que l’amor compartit creix i es fa més fort.

Celebrar és viure amb més intensitat. Som el que compartim. I compartim allò que realment és important.

A la Pedrera  sabem que vosaltres sou dels que voleu viure intensament compartint aquest moment tan emotiu de les vostres vides i per això, a partir d'aquest moment,  estem a la vostra disposició per ajudar-vos  a que el dia de les vostres noces d’or  siguin un dia super entranyable!

Us fem un avançament , però, del que trobareu al nostre restaurant:

"Entrada dels nuvis amb efectes pirotècnics, celebració homenatge als vostres 50 anys de casats, tir amb arc  per a tots els convidats amb tir d’honor dels nuvis , pastís amb vídeo homenatge especial noces d’or , aventura final amb DJ i  ball  inaugural dels nuvis , monitora per als néts , i si voleu que els vostres fills i amics  s’ho passin d’allò més bé.... concurs de sing star i coreografies divertides"

Un dels records que sabem segur que perdurarà per sempre és l’acte homenatge als vostres 50 anys de casats que celebrareu a La Pedrera. El Jardinet dels Nuvis estarà preparat per a rebre la vostra família i amics: La frescor del contacte amb la natura i els detalls de decoració especials ompliran aquest raconet de La Pedrera de sensacions carinyoses. Els efectes pirotècnics de la vostra entrada, una gran catifa vermella i la música crearà un ambient propici per a que us reuniu amb la vostra gent.

Mestre de cerimònia , familiars implicats, músiques per a cada instant, renovació dels vots, poemes, versos, cançons, tot s’anirà organitzadament succeint per a regalar-vos un inesperat homenatge a l’amor ....pètals de roses naturals, l’ arròs simbòlic de prosperitat...moment màgic!

Felicitats nuvis: hi heu arribat i us ho mereixeu!

 

Estarem molt contents de la vostra visita .Us  esperem! 

Serveis Inclosos Casaments

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo