Arròs de Perdiu de Canyelles

 

La perdiu és astuta ,sigilosa i dorm en grup sempre atenta a l’enemic . Tot això la fa esmunyedissa.Si és veritat que “ets el que menges” la perdiu sembla la definició d’un “bon català”.Si afegim que és de tarannà salvatge i que es nodreix de gra, flors, llavors i dels camps de cereals d’on habita, fan de la perdiu un producte selecte i de gran sabor. Fan un niu a terra a la vora d’un camí a l'abril-maig .Hi pon 12-18 ous, que la femella cova durant 24 dies. Quasi immediatament després de néixer, els petits, que els dos progenitors alimenten, abandonen el niu i després de dues setmanes ja volen.

L'arròs de perdiu de Canyelles

Realitzat amb producte autòcton, la perdiu xerra català.

L'Arròs de perdiu deCanyelles del Restaurant La Pedrera fusiona carn selecte de gran sabor i els bolets més preuats; els ceps.Tot marinat amb herbes de muntanya que fan aquest  plat únic i característic, amb un gust i uns aromes només aptes per als més apassionats de la gastronomia de muntanya.

És una experiència repetible, un petit plaer que podràs gaudir a La Pedrera quan ho desitgis.

*Perdiu autóctona del Garraf , ceps d'altíssima qualitat i de gran sabor,arròs del Delta, romaní, farigola i llaurer fan d’aquest plat una experiència repetible i completament recomanable.

*Productes tant de muntanya que podríem parlar del “terroir” a nivel gastronòmic.

*Tant de casa i alhora tan suggerent perquè el secret està en  la senzillesa del producte de proximitat .

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
De acuerdo