Casaments amb encant

A La Pedrera ho tenim tot preparat per a que el dia del vostre enllaç sigui el dia més feliç.

Casa't al Restaurant La Pedrera.

 La Pedrera està, a partir d'aquest moment, a la vostra disposició per fer del vostre casament un dia superespecial.

 Us fem un tast del que trobareu al nostre restaurant:

"Entrada dels nuvis amb efectes pirotècnics, tir amb arc  per a tots els convidats amb tir d’honor dels nuvis , pastís amb vídeo homenatge, aventura final amb DJ i  ball  , monitora per als nens , i si vols més.... concurs de sing star i coreografies divertides"

La vostra arribada no passarà desapercebuda doncs anirà acompanyada de focs d'artifici i fum de colors .Passejant sobre una catifa vermella us reunireu amb els vostres convidats  sota una gran carpa blanca .La música i un entorn molt agradable farà que la vostra entrada sigui un moment molt emotiu.

Per sorprendre als vostres convidats, la primera aventura serà unes tandes de tir a l'arc amb primer tir d'honor per part dels nuvis .És un bon record si ho voleu immortalitzar en unes fotos! Durant aquesta primera aventura podreu gaudir del bon temps i de l'ambient relaxat del jardí, molt adequat per disfrutar entre els amics i familiars.

La marca diferencial és la qualitat i quantitat dels plats: Els aperitius són tots molt originals i elaborats per la nostra cuina ,disposem d’una àmplia selecció d’entrants  , plats principals i menús personalitzables al vostre gust. Us garantitzem que tots els vostres convitats quedaran satisfets sigui quina sigui l’opció que hàgiu escollit.

Les postres: Abans del pastís gaudireu d'opcions temptadores i a part dels xarrups diferents, trobareu carpaccios de fruites, copetes de mousse amb confitats afruitats, ...

Els pastissos són fets de casa amb garantia de gran qualitat i professionalitat. La posada en escena del pastís també és diferent .Us demanarem que ens porteu un book de fotos vostres de diferents edats i esdeveniments i us confeccionarem un petit vídeo homenatge. A la sortida del pastís la música, les imatges i l'escenografia transformaran el moment en un record inoblidable.

El final de la festa serà feta a mida; disposem de cocteleria, d'espai de ball, de DJ, de projectors, micros,  de sing star, de photocall, d’activitats divertides,  de taules dolces, de carret de mini-burguers ... tot el necessari per al que hagueu imaginat.

 

Si hi ha famílies convidades amb nens, no us preocupeu: la monitora estarà a la disposició dels petits durant tot el dia, i els proporcionarà material de joc, els farà ginkames, taller de maquillatge, futbol, ... ah! i s'ocuparà també de donar-los de menjar perquè els pares puguin gaudir també de la vostra celebració.

Us hi esperem! 

Serveis Inclosos Casaments